Nieuwe bbq bij minicamping Villa Carmen

Nieuwe bbq bij minicamping Villa Carmen


We hebben er hard aan gewerkt maar eindelijk is hij af. Een gezellig klein terrasje met ruim aanrecht, wasbak en een nieuwe bbq. Nu kunt u gezellig met de familie of met andere gasten van de mini camping een avond barbecuen.

De bbq ligt op de grens tussen de minicamping en de tuin van Villa Carmen. Zo kunt u tijdens het barbecuen ook makkelijk gebruik maken van de keuken met dubbel gasfornhuis. Leuk detail is dat we het terras gemaakt hebben van de oude tegels die op het dak van Villa Carmen lagen. Deze is onlangs compleet gerenoveerd en voorzien van isolatie en nieuwe dakpannen.

We hopen u hiermee dit jaar weer van wat extra service te bieden. Want ook al is minicamping Villa Carmen maar een kleine camping, we willen u graag alle mogelijkheden geven.

Een kleine impressie van de bouw:

barbecue-MinicampingBocairent6 barbecue-MinicampingBocairent7 barbecue-MinicampingBocairent8 barbecue-MinicampingBocairent1 barbecue-MinicampingBocairent2 barbecue-MinicampingBocairent3 barbecue-MinicampingBocairent4 barbecue-MinicampingBocairent5


Leave a Reply

Your email address will not be published.