Vernieuwde keuken op de minicamping

Vernieuwde keuken op de minicamping


Koken op de camping kan af en toe een beetje klungelen zijn. Niet altijd genoeg ruimte om alle pannen neer te zetten, een net te kleine wiebelende tafel of maar drie pitjes. Veel gasten kookten vorig jaar dus in de keuken omdat er daar meer ruimte was om goed te kunnen werken.

Maar omdat vorig jaar de keuken nog al eens vol stond met kooktoestellen, was het af en toe een beetje vol en onhandig. Daarom hebben we besloten een tweetal kooktoestellen vast in de keuken van de camping te bouwen. We hebben een tijdje moeten zoeken naar de goede manier maar uiteindelijk besloten om de gaspitten achter in de keuken van de minicamping te plaatsen met uitzicht op het middeleeuwse dorp van Bocairent. Koken met uitzicht dus 🙂

De bouw: Als eerste hebben we een struktuur gelast tussen de beide aanrechten die er al waren. Hieroverheen hebben we gebakken stenen platen gelegd, waarin we de uitsparing voor de gaspitten openhielden. Daarna hebben we het nieuwe aanrecht voorzien van tegels en de gaspitten geïnstalleerd.

We hopen met deze kookvoorziening de service en het kamperen weer een stukje leuker te maken. We horen graag wat u ervan vindt en wat u nog minst op onze kleine kampeergelegenheid in het zonnige Spanje.

gaspitten-minicamping-Valencia


Leave a Reply

Your email address will not be published.