Destino España

Destino España


Sinds wij in Spanje wonen zijn wij een antal keren door de Spaanse televisie gefilmd. Dit filmpje van “Destino Espana” is al van enige tijd geleden maar geeft een goed beeld van hoe mooi het in en rond Bocairent is. Dit filmpje is gemaakt in het voorjaar, eind maart, begin april als de bomen weer in de bloesem staan. Het mooie spaanse voorjaar en naajaar geven veel ruimte voor wandelingen of fietsen waarbij de temperatuur erg aangenaam is. Maar vergeet niet dat ook zomer en winter hier erg aangenaam zijn en dat het hier altijd genieten is van de sprookjesachtige omgeving.

[youtube_video id=y2E0XiyW9Ts width=”100%” height=””]


One response to “Destino España”

  1. De start van onze vakantie kon niet beter op deze camping! Lekker grasveldje, mooi blauw zwembad, lekkere zitplekjes, heeeerlijke kersen, uien en knoflook. Je loopt zo naar het centrum van Bocairent, met leuke eettentjes en een echte aanrader: de Covetes des Moros. Een gangenstelsel waar je je weer even helemaal kind voelt. De gastheren en -vrouwen laten je helemaal welkom voelen. We konden ons geen betere vakantie wensen (juni 2013).

Leave a Reply

Your email address will not be published.